Muğla’da Orman Yangınlarıyla Mücadele Ekiplerine İş Başı Eğitimi Tamamlandı

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü Ekiplerine 2025 İş Başı Eğitimi Tamamlandı

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’nde, orman yangınlarıyla mücadelede görev alan arazöz ve yangın söndürme ekipleri için 2025 yılı iş başı eğitimleri başarıyla tamamlandı.

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü bünyesinde yer alan arazöz ve yangın söndürme ekiplerine, Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde iş başı eğitimleri verildi. Toplamda 12 Orman İşletme Müdürlüğü personeline yönelik gerçekleştirilen eğitimlere bölgedeki orman gönüllüleri de katılım gösterdi. Müdürlük çalışanlarına destek olmak amacıyla Muğla Orman Bölge Müdürü Mustafa Ülküdür Yılanlı ve Muğla Orman İşletme Müdürlüğü, iş başı eğitimlerini yakından takip etti.

Orman Bölge Müdür Yardımcısı Özgür Cılız ve Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü Fedai Erdemli, tüm işletmelerdeki eğitimleri bizzat denetledi. Ekiplere, Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü Mühendisleri ve Yangın Uzmanları Hasan Altınbağ, Mehmet Oruç ve İlker Yaslan tarafından iş başı eğitimi verilirken, aynı zamanda İş Güvenliği uzmanları tarafından iş sağlığı ve iş güvenliği eğitimi de sağlandı.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Related Posts

Uzmanından polen uyarısı: Belli saatlerde dışarı çıkmayın, pencere açmayın

Uzmanından polen uyarısı: Belli saatlerde dışarı çıkmayın, pencere açmayın

Basit bir burun tıkanıklığı düşündüğünüz gibi masum değil

Prof. Dr. Rauf Oğuzhan Kum, “Günlük yaşamda sık karşılaşılan ancak çoğu zaman ciddiye alınmayan burun tıkanıklığı, altta yatan yapısal bir sorunla ilişkili olabilir. Burnunuzdan rahat nefes alamıyor, gece horluyor, spor yaparken çabuk yoruluyor ya da sabahları yorgun uyanıyorsanız; sebebi, burun içinde ‘septum’ adı verilen yapının eğri olması olabilir. Bu sanıldığı kadar masum değildir. Birçok sağlık sorununa neden olabilmektedir” dedi.

Kekik suyu hangi hastalıklara iyi gelir? İşte cevabı

Limon ve sarımsağı geride bırakan kekik suyu, antimikrobiyal ve antioksidan özellikleriyle vücuttaki iltihabı azaltıyor, bağışıklığı güçlendiriyor. Doğru kullanıldığında sindirimden cilt sağlığına kadar birçok alanda doğal şifa sunuyor.

Kurban eti nasıl pişirilmeli? Uzmanı açıkladı: ‘Mutlaka haşlayın, dinlenmesi şart’

Kurban Bayramı gibi etin yoğun tüketildiği dönemlerde pişirme yöntemlerinin sağlık açısından büyük önem taşıdığını belirten Beslenme Uzmanı Öğr. Gör. Kübra Şahin, Kurban Bayramı’nda sağlıklı ve dengeli beslenme konusunda önemli uyarılarda bulundu.

Kurban etini hemen poşetlemeyin: Zehirlenmeye kadar gider

Türkiye Kasaplar, Besiciler, Et ve Et Ürünleri Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı, kurban etinin doğru muhafaza edilmesi gerektiğini belirterek, “Kesilen etleri hemen poşetlere doldurup dolaba koymak büyük hata, zehirlenmeye kadar gider” dedi.

Uzmandan öneri: Bayramda sağlık için ikramınız kuru meyve olsun

Uzmandan öneri: Bayramda sağlık için ikramınız kuru meyve olsun